top of page

Gezichtsbehandeling

 

Een gezichtsbehandeling is een heerlijke ontspanning.

Deze bestaat uit reinigen, peeling, verwijderen van onzuiverheden van de huid, indien gewenst epileren en/of verven van de wenkbrauwen, gezichtsmasker en een gezichtsmassage.

Hierbij kunt u zelf kiezen wat u graag in uw behandeling gedaan wilt hebben. De behandelingen gecombineerd worden met andere behandelingen. Voorafgaand krijgt u een huidanalyse om zo de perfecte behandeling op uw huid af te stemmen.

U kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling of een heerlijke gezichtsmassage.

Spa Manicure & Pedicure

De spa manicure & pedicure is een cosmetische hand en/ of voet verzorging. Deze behandeling zorgt voor een vernieuwend, verjongend en verfrissend gevoel. Tevens maakt het uw handen of voeten zachter en gladder. Hierbij geeft het een ontspannende werking en uw handen of voeten. Deze voelen na een spa pedicure soepeler aan.

 

De spa pedicure begint met een jacuzzi voetenbad,  de nagelriemen worden verzorgt, de nagels worden geknipt en / of gevijld, eelt weg gevijld en de nagels geborsteld gevolgd door een scrub.  

Desgewenst wordt de spa pedicure afgerond met een voetmasker of paraffinepakking.

 

De paraffinewax is zeer verzorgend. Dient als een verzorgend masker en is goed voor de doorbloeding van de voeten. Het heeft hierbij een verzachtende werking en laat een gezonde glans achter.

 

Na afloop van de behandeling kunt u ervoor kiezen om de nagels te laten lakken.

Paraffine pakking 

Een paraffinepakking is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor uw handen en / of voeten. Uw handen en  / of voeten krijgen eerst een verzorgende crème. Daarna word een warme paraffine wax aangebracht en verpakt. De poriën gaan open en uw huid gaat zweten in de paraffinepakking en u krijgt een heerlijke zachte voeten / handen als het resultaat!

 

Een pakking met warme paraffine wax zorgt voor een diepe hydratatie in de huid. Paraffinebehandeling is een aanrader voor mensen die last hebben van droge handen/ voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude handen/ voeten.

Vanzelfsprekend is een paraffinebehandeling ook aan te bevelen als u uw voeten of handen lekker wilt verwennen!

Bij een paraffinepakking wordt uw huid elastischer, stimuleert de doorbloeding, verbetert droge voeten, verbetert onderhuids bindweefsel, verzacht de nagelriemen.

Keratine pakking

De keratine pakking zorgt voor heerlijke zachte en verzorgde voeten en/of handen. Keratine maakt de nagels sterker en minder breekbaar.

Keratine is een eiwit en de belangrijkste structurele bouwsteen voor haar, huid en nagels. Wanneer de buitenste laag van keratine beschadigt is beïnvloedt dit de nieuwe cellen die niet meer beschermd worden. Dit veroorzaakt schade in de vorm van kloven, brekende nagels en ruwe huid.

 

De intensieve keratine emulsie versterkt de nagels en voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade aan de huid zoals: eczeem, droogte, kloven en ruwe plekjes.

Tarieven

Spa pedicure & Keratine voetpakking & Paraffine pakking  

 

Cosmetische voetverzorging BASIS

Jacuzzi voetbad,  knippen en verzorgen van nagels,  eelt verwijderen,  voeten insmeren met een verzorgende olie of voetcrème.

Prijs € 25,-

 

Cosmetische voetverzorging  PLUS

Jacuzzi voetbad ,  knippen en verzorgen van nagels,  eelt verwijderen,  voeten insmeren met een verzorgende olie of voetcrème,  nagels lakken.

Prijs € 30,-

 

Cosmetische voetverzorging  LUXE

Jacuzzi voetbad,  knippen en verzorgen van nagels,  eelt verwijderen,  scrub,  voetmaskerpakking,  voeten massage,  insmeren met een verzorgende olie of voetcrème,  nagels lakken.

Prijs € 50,-

 

Cosmetische voetverzorging inclusief Paraffinepakking

Jacuzzi voetbad,  knippen en verzorgen van nagels,  eelt verwijderen,  scrub,  paraffinepakking,  voeten massage,  insmeren met een verzorgende olie of voetcrème,  nagels lakken.

Prijs € 45,-

 

Paraffine behandeling voor Handen of Voeten

Scrub,  paraffine hand/ voetpakking, verzorgen van nagelriemen, handen/ voeten insmeren met een verzorgende olie of hand/ voetcrème.

Handen Prijs € 20,-

Voeten prijs € 25,-

Keratine behandeling voor Handen of Voeten

Scrub,  keratine hand/ voetpakking,  verzorgen van nagelriemen, handen/ voeten insmeren met een verzorgende olie of hand/ voetcrème.

 

Handen Prijs € 25,-

Voeten prijs € 30,-

 

Pedicure Shellac Gelpolish

Knippen en verzorgen van nagels,  base coat,  Shellac Gelpolish (kleur na keuze),  top coat,  voeten insmeren met een verzorgende olie of voetcrème.

Prijs € 20,-

 

Extra optie na een Cosmetische Voetverzorging

Voetmassage

Prijs € 15,-

 

Voet- en onderbeen massage

Prijs € 25,-

Maak nu uw afspraak!

klik op ''CONTACT"

bottom of page